Kosten en Tijden

Openingstijden

BSO Buiten zijn is geopend op maandag, dinsdag en donderdagmiddag.
Uw kind wordt opgehaald van school.

Ophalen
Kinderen kunnen tot 18.00 uur opgehaald worden op de BSO locatie (boedelhofweg 108, scoutingterrein Jan van Riebeeck). Om 18.30 uur kunt u uw kind ophalen bij de paardenwei (kapperallee). Ik kan ik uw kind(eren) ook op de fiets (of in de bakfiets) meenemen naar Zutphen. We zijn dan tussen 18.45 en 19.00 uur daar.

Yonathan Buiten zijn biedt 47 weken buitenschoolse opvang. We zijn gesloten 2 weken rond Kerstmis en Nieuwjaar, en de eerste 3 weken van de zomervakantie regio midden.

Schoolvakanties ZIJN ZO LEUK…..,
Yonathan Buiten Zijn is 7 van de 12 vakantieweken geopend van 8.00-18.00 uur. Je brengt je kind zelf naar de door Joyce aangegeven locatie in de vakantie. Tijdens de 2 weken van de kerstvakantie is de BSO gesloten, en in de zomervakantie is Yonathan buiten Zijn de eerste drie weken dicht en de laatste drie weken weer open. Op nationale feestdagen (tweede Paasdag, Koninginnendag, Hemelvaartsdag, de vrijdag na Hemelvaartsdag, en tweede Pinksterdag) is de Yonathan Buiten Zijn gesloten.

De Kosten

Aan het begin van iedere maand krijgt u een rekening toegestuurd voor de komende maand. Wanneer u betaald middels automatische incasso wordt rond de 28e van iedere maand dit bedrag van uw rekening afgeschreven. Facturering gebeurt per maand.

De maandbijdrage wordt berekend door het aantal uren opvang per jaar, (inclusief studie- en vakantiedagen, minus feestdagen en vijf weken vakantie per jaar) te delen door 12 maanden. Er zijn twee verschillende pakketten mogelijk (zie inschrijfformulier en tarieven). De uurprijs betreft 7,45euro. Voor dit bedrag ontvangen de ouders/verzorgers een factuur. Indien kind(-eren) voor de 15e van de maand beginnen met de opvang wordt het gehele maandbedrag in rekening gebracht. Na de 15e van de maand wordt het halve maandbedrag in rekening gebracht.

Tarieven 2016:
De uurprijs voor komend schooljaar bedraagt 7,45

In onderstaande tarieven (A B,C en D pakket) zijn schoolvakanties opgenomen. Yonathan Buiten Zijn is 3 weken in de zomer gesloten en een twee weken met kerst. Goede vrijdag, 2e paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaart is Yonathan Buiten zijn tevens dicht.
Deze dagen worden uiteraard niet meeberekend in de totaalprijs. We willen jullie er op attenderen de wijzigingen aan de belastingdienst door te geven; dit kan tegenwoordig ook telefonisch. Als je werkt heb je(meestal) recht op toeslag (wet kinderopvang). Bel de belastingdienst om formulieren op te vraag over toeslag kinderopvang. De verwerkingstijd bedraagt 6-8 weken. Informatie over belastingteruggave: www.toeslagen.nl, LRK nummerBSO Yonathan Zijn: 117956235

Prijslijst

Prijslijst

Incidentele opvang is mogelijk, zowel tijdens schoolweken als tijdens vakanties als er plek is. Ik regel dit met losse facturen. Informatie hierover is bij BSO Yonathan Buiten Zijn verkrijgbaar.

Verzekering:
Yonathan Buiten zijn heeft een WA verzekering voor bedrijven. Tevens moet je kind als hij/zij gebruik maakt van de opvang van Yonathan Buiten zijn WA verzekerd zijn.

Voor meer informatie neem contact op met Joyce Ruysink